3 gode grunde til at bruge en strækvikle

En strækvikle er et fantastisk middel og redskab til hverdagen med helt små børn, og vi har i det følgende set nærmere på 3 gode grunde, der gør det værd at bruge en strækvikle til sit barn. Se de 3 gode grunde i det følgende, og få en god anbefaling til valg af forhandler.

 

Den første gode grund til at vælge en strækvikle til dit barn, er at du vil bringe barnet tættere på sine forældre. Det øger trygheden og komforten, og er også med til at øge produktionen af oxycontin, der også kaldes for et glædeshormon eller kærlighedshormon. Som følge af oxycontin og den øgede tryghed og komfort, så vil det også være nemmere at amme og at få babyen til at sove.

 

Den anden gode grund er at forebygge refluks, som er nemmere at forebygge i oprejst position. Har du derfor et refluksbarn, kan du have ekstra stor fordel af en strækvikle, men også selv hvis det ikke er et særligt problem, kan det alligevel have sine fordele.

 

Den sidste gode grund til at gøre brug af en strækvikle er, at forældrene får mulighed for at have hænderne fri. Det giver mulighed for at kunne bruge hænderne til andre ting, i stedet for at være optaget af at bære babyen på armen, eller af at køre rundt med en barnevogn.

 

Se et stort udvalg af strækvikler ved at gå til mamamila.dk på https://mamamilla.dk/collections/straekvikler, hvor du også kan finde mange andre gode produkter, som kan være til stor glæde og gavn i hverdagen med børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *